Sefo Bilmem Mi Lyrics : Rauf Dünya mp3 indir / Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah .

Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of : Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,.

Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Kutsi lyrics
Kutsi lyrics from lyricstranslate.com
Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. You can download lrc, copy and edit the lyrics . Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Lyrics von sefo mit video: Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Chords for deli diyorlar, hani reçetem?

Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of :

Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. You can download lrc, copy and edit the lyrics . Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Chords for deli diyorlar, hani reçetem? Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of : Chordify is your #1 platform for chords. Lyrics von sefo mit video: Zor günlerimde hep sen yanımda vardın. Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,. Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde.

Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,. Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. You can download lrc, copy and edit the lyrics . Chords for deli diyorlar, hani reçetem?

Lyrics von sefo mit video: Sefo - Bilmem mi? (prod.by Aerro) - Akor (Kolay ve Orjinal
Sefo - Bilmem mi? (prod.by Aerro) - Akor (Kolay ve Orjinal from www.repertuarim.com
Zor günlerimde hep sen yanımda vardın. Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Chords for deli diyorlar, hani reçetem? Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. You can download lrc, copy and edit the lyrics .

Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde.

Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Zor günlerimde hep sen yanımda vardın. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Chords for deli diyorlar, hani reçetem? Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Lyrics von sefo mit video: Chordify is your #1 platform for chords. Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,. You can download lrc, copy and edit the lyrics . Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of :

You can download lrc, copy and edit the lyrics . Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of :

Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of : Kutsi lyrics
Kutsi lyrics from lyricstranslate.com
Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Chordify is your #1 platform for chords. Zor günlerimde hep sen yanımda vardın. Chords for deli diyorlar, hani reçetem? Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle.

Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah .

Zor günlerimde hep sen yanımda vardın. Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Download simple lrc format lyrics which is the music subtitles of : Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde. Lyrics von sefo mit video: Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,. Her yarında gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda boşluk hissinin yanında bir sinirle, . You can download lrc, copy and edit the lyrics . Chordify is your #1 platform for chords. Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah . Chords for deli diyorlar, hani reçetem? Gözlerinle sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle.

Sefo Bilmem Mi Lyrics : Rauf Dünya mp3 indir / Günlerdir hissettiğim bu şey ben yarım mı kaldım? ooo, aah .. Sol yanımda, boşluk hissinin yanında bir sinirle. Lyrics von sefo mit video: Her yarında / gördüğüm şeylerin her birinde, gözlerinle / sol yanımda / boşluk hissinin yanında bir sinirle,. You can download lrc, copy and edit the lyrics . Her yarında, gördüğüm şeylerin her birinde.